Sälekaihtimet – toimitus ja asennus Jyväskylän seudulla

Kysy sälekaihtimien asennuksesta

Myyn ja asennan sälekaihtimia sekä muita varjostimia Jyväskylän seudulla. Asennan kaihtimet, rullaverhot ja markiisit kotiisi luotettavasti. Palvelen asiakkaitani ammattitaitoisesti yli vuosikymmenen kokemuksella ja laadukkaalla työllä. Tervetuloa tutustumaan ja asiakkaaksi Kaluste & Kaihdin Hildénille!

Sälekaihtimet ja muut tuotteet

Myyn ja asennan pääasiassa sälekaihtimia sisätiloihin. Valikoimaan kuuluvat muun muassa korkealaatuiset kotimaiset Suncover Osion sälekaihtimet. Kaihtimet valmistetaan laadukkaista materiaaleista nyky­aikaisilla koneilla. Lisää Suncover Osion mallistosta voit lukea valmistajan kotisivuilta

Lisäksi myyn ja asennan rullaverhoja sekä markiiseja sisä- ja ulkokäyttöön. Näistä saat lisää tietoa ottamalla minuun suoraan yhteyttä.

Kalusteasennus

Sälekaihtimet – Kätevä ja edullinen ratkaisu kotiisi

Kun tarvitset edullisen ja helposti säädeltävän verhokokonaisuuden kotiisi, ovat sälekaihtimet eli säleverhot käytännöllinen ratkaisu. Sälekaihdinvalikoimastani löydät lompakolle ystävälliset vaihtoehdot sekä sisustukseesi sopivat kaihtimet. 


Valikoimastani löydät niin puiset kuin alumiiniset sälekaihtimet. Puusälekaihtimet ovat näyttävä vaihtoehto tiloihin, joissa auringon säteet eivät saa tulla sisätilaan mutta luonnonvalo on tarpeellinen. Puusälekaihtimet on mahdollista saada myös sähkökäyttöisinä. Kaihtimet ovat keisaripuuta ja ne on mahdollista saada useissa eri väreissä. Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun ikkunasi ja toiveittesi mukaisesti.


Alumiinisälekaihtimia on saatavilla useissa eri malleissa vakiosälekaihtimista reikäsälekaihtimiin. Alumiiniset kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä ja ne on mahdollista saada myös sähkökäyttöisenä versiona.


Sälekaihtimet säästävät energiaa

Tiesitkö, että oikein käytettynä sälekaihtimet säästävät energiaa? Sälekaihtimet eristävät lämpöä ja säästävät näin ollen energiaa ja tämän vuoksi myös selvää rahaa kuluttajalle. Kaihdin asennetaan yleensä ikkunan väliin, jossa se antaa parhaan hyödyn lämmöneristeenä. Sälekaihtimista on lämmöneristävyyden parantamisen lisäksi hyötyä myös auringonsäteilyn aiheuttaman lämpövaikutuksen säätelyssä. Kesällä sälekaihtimien avulla voidaan esimerkiksi varsin tehokkaasti ehkäistä huoneiden ja tilojen tarpeetonta lämpenemistä.