KALUSTEASENNUKSET JYVÄSKYLÄSSÄ – VARMASTI JA LAADUKKAASTI

Pyydä asiantuntijan mielipide kalusteiden asennukseen

Kalusteiden asentamisessa useimmat meistä tarvitsevat ammattilaisen apua. Viimeistellyn ja huolella tehdyn lopputuloksen takaamiseksi onkin hyvä tilata asiansa osaava henkilö kaikkiin asennustöihin. Kaluste & Kaihdin Hildén on palveluksessasi kaiken kokoisten ja näköisten kalusteiden asennuksissa. Teen kalusteasennuksia Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa asiakkaan toiveita noudattaen sekä sovitun aikataulun mukaisesti.

Yhteistyössä Puustelli

Teen omien kalusteasennuksien lisäksi asennustöitä Jyväskylän Puustellille. Puustelli on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan ja palveluistaan, ja se on jo vuodesta 1983 lähtien ollut Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiömerkki. Kaikki Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa omalla tuotantolaitoksella. Yritys vaalii lisäksi kotimaisuutta ja suomalaisia työpaikkoja kaikin tavoin. Kaluste & Kaihdin Hildénin ja Puustellin hyvin toimiva yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan ja tuonut matkan varrella paljon positiivisia kokemuksia. Hildén valittiin vuoden asentajaksi Puustellilla vuonna 2017.

Kysy lisää palveluistamme

Tilaa kalusteasennukset ammattilaiselta

Kun kotisi kaipaa uusia, kiinteitä kalusteita vaikkapa keittiöön tai eteiseen, on hyvä teetättää työ ammattilaisella. Oikein toteutettu asennus on monimutkaisempaa kuin usein luullaan. Muutamankin millin heitto asennuksessa paljastuu heti esimerkiksi kaappien reunoissa ja ovissa. Kaluste & Kaihdin Hildén toimii Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa tehden kalusteasennuksia tehokkaasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Palvelen yksityishenkilöitä ja kotitalouksia ystävällisesti useiden vuosien kokemuksella.


Käytän työssäni vain laadukkaita materiaaleja ja työkaluja, jotta kalusteet kestäisivät käytössäsi useita vuosia. Yhteistyökumppanini ovat myös tunnettuja ensiluokkaisesta laadusta. Teen työni sovitussa aikataulussa ja huolellisesti sekä pyrin aina laadukkaaseen ja kestävään lopputulokseen. Kuuntelen asiakkaan toiveita ja autan kokonaisvaltaisesti keittiön sekä kodin muiden tilojen kalusteasennuksiin liittyvässä suunnittelussa. Sovitaan siis yhdessä asennustöiden yksityiskohdista.


Lisäksi teen esimerkiksi keittiöremonttisi yhteydessä erilaiset kodin sisä- ja pintaremontit ammattitaidolla lattiasta kattoon. Tutustu rakennus- ja remonttipalveluihin oheisen linkin kautta.

Rakennuspalvelut