Rakennuspalvelu ja remontit Jyväskylässä – kotimaista laatutyötä

Kysy rakennus- ja remonttipalveluistani

Kaluste & Kaihdin Hildén tekee kaluste- ja sälekaihdinasennusten lisäksi yleisimmät rakennustyöt ja remontit. Toteutan erilaiset kodin sisä- ja pintaremontit ammattitaidolla lattiasta kattoon. Teen lisäksi huoneistojen keittiöremontit sekä keittiökaluisteiden asennustyöt. Kokemusta remontoinnista minulla on jo yhteensä 15 vuoden ajalta, joista 10 vuotta on kertynyt Puustellilla. Palvelen asiakkaita Jyväskylän seudulla ja muualla Keski-Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää remontti- ja rakennuspalveluista!

Huoneisto- ja pintaremontti

Sisä- ja pintaremontin avulla tila kuin tila saa paljon toivottua uutta ilmettä. Samalla asunnon kunto kohenee ja arvo nousee, jos satut olemaan myyntiaikeissa. Esimerkiksi lattiamateriaalin tai väliovien vaihto vaikuttavat kokonaisuuteen merkittävästi ja antavat kodillesi uutta ilmettä. Huoneisto- ja pintaremontti kannattaa kuitenkin yleensä jättää ammattilaisten tehtäväksi. Tällöin voit olla varma, että lopputulos on takuulla siisti sekä huolellisesti ja oikeaoppisesti tehty. Lisäksi vältyt mahdollisilta lisäkorjaustarpeilta myöhemmin. 

Vuosien kokemuksella osaan neuvoa asiakkaitani oikeiden maalien ja tarvikkeiden valinnassa, sekä tehdä kaikki työt puolestasi. Lopputuloksesta tulee takuulla ihastelemisen arvoinen vielä vuosienkin päästä. Tutustu Kaluste & Kaihdin Hildénin remontoimiin kohteisiin ohessa olevasta linkistä.

Kuvagalleria

Keittiöremontti

Teen keittiöremontteja pääosin yhteistyössä Jyväskylän Puustellin kanssa. Remonttien lisäksi teen keittiökalusteiden ja kokonaisten keittiöiden asennustöitä. Tuottoisa yhteistyö Puustellin kanssa ulottuu keittiöremonttien lisäksi myös kalusteasennuksiin. Teen työni ammattitaidolla sekä aina asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Tilaamalla ammattilaisen keittiöremonttiasi varten säästät sekä aikaa että päänvaivaa. Lisäksi vältyt mahdollisilta odottamattomilta yllätyksiltä ja vahingoilta.

Kaluste & Kaihdin Hildén tekee keittiössä ja kodissa katosta lattiaan kaikki uusiksi laadusta tinkimättä. Mikäli etsit laatua ja vankkaa ammattitaitoa rakennuspalveluiden alalta, tilaa Hildén keittiösi remontointiin!